Hielper taal voortaan op aankondiging spandoeken Hielper evenementen

Oplettende mensen hebben het ongetwijfeld kunnen zien dat vanaf mei 2018 voortaan permanent spandoeken met pakkende Hindelooper teksten op en rondom evenementen in Hindeloopen worden geplaatst. Dankzij een financiële bijdrage van de provincie Fryslân en met medewerking van de Stichting Immaterieel Erfgoed Hindeloopen is dit initiatief tot stand gebracht.

Onderwerpen/thema’s zijn o.a. de Hielper Ron 12 mei, Hielper Sommerfest 28 juli, Hielper Sommeriendfest (museum Hindeloopen) 8 aug, Hielper Skútsjesile 18 aug, Hielper Fisk- en folklore dei 1 sept, Hielper wintermórke 24 nov, Sintnekleas Yntocht 5 dec, Hielper Niijiersdûk 1 jan 2019, Hielper Help Aete & Ame de fakaansje troch 16-24 febr 2019.

Bekijk ze hier

spandoeken-hielper-evenementen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Tradities & Gewoontes. Bookmark de permalink.