Afscheidscadeau Ineke Strouken

Op 1 juli 2017 organiseerde het kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland een contactdag voor alle gemeenschappen in het Netwerk en op de Nationale inventarislijst. Met sprekers, workshops plaatsing op de inventarislijst én het afscheid van Ineke Strouken.

Oud-direkteur Ineke Strouken stond onlangs nog met een uitgebreid interview in de Leeuwarder Courant dd 9 aug 2017 en heeft tevens een eerste aanzet gegeven voor de totstandkoming van de Stichting tot Behoud van Immaterieel Erfgoed Hindeloopen.

Na afloop van de contactdag kreeg Ineke Strouken voor haar vele werk en als dank namens de Hindelooper gemeenschap een prachtig Hindelooper schaal aangeboden bij haar officiële afscheid op haar 65e als directeur van het kenniscentrum waar ze maar liefst 32 jaar de leiding had.

Op de foto Ineke Strouken met projektleider SIEH Pieter Bult en een afbeelding van de Hindelooper Cultuur in het prachtige boek die ze namens alle gemeenschappen kreeg aangeboden.

img-afscheidscadeau-ineke-strouken-2img-afscheidscadeau-ineke-strouken-1

Afscheidscadeau Ineke Strouken

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.