Oude Ambachten Festival

Na het succes van vorig jaar hebben Tourist Info Hindeloopen, Stichting tot Behoud van Immaterieel Erfgoed Hindeloopen en de ondernemingen in Hindeloopen wederom de handen ineen geslagen om opnieuw het Oude Ambachten Festival te organiseren. In het Dampend en Bruisend Súdwest Fryslân weekend, van 28 t/m 31 augustus, zullen er in Hindeloopen en de rest van Súdwest Fryslân verschillende festiviteiten georganiseerd worden, waaronder het Oude Ambachten Festival op zaterdag 30 augustus. Ook zal een stoomtrein rijden die o.a. Hindeloopen aan doet. Voor meer informatie over Dampend en Bruisend Súdwest Fryslân kijk hier

photo_ambachten_800x566

Flyer van Oude Ambachten Festival Hindeloopen

Dit bericht is geplaatst in Geschiedenis, Klederdracht, Nieuws, Schilderwerk, Taal, Tradities & Gewoontes. Bookmark de permalink.