De Skulpe presenteert: De Hielper taal

Op 25 mei 2012 was het thema van ’De Skulpe presenteert…’ Hielpen en Hielper taal. Afgesproken was dat de basisschool lesmateriaal zou aanleveren en dat de stichting dat dit materiaal vertaald zou worden van het Nederlands naar het Hielpers.

Vandaag was het zover: het Hielper lesmateriaal werd gepresenteerd. Na zang, toneel en sterke verhalen – alles uitgevoerd in het Hielpers door leerlingen van De Skulpe – werd het lesmateriaal overhandigd aan wethouder Wigle Sinnema, die het op zijn beurt weer doorgaf aan lerares Anke Kloosterman.

Het resultaat van de samenwerking tussen basisschool De Skulpe, schrijfster Riemkje Hoogland en de stichting is een prachtige map met lesmateriaal voor alle groepen, verfraaid met illustraties van Luuk Klazenga.

photo_presentatietaal_580x350

v.l.n.r. Riemkje Hoogland, wethouder Wigle Sinnema en Anke Kloosterman (foto door Jelle Smid)

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.