Fotowedstrijd ‘Jouw kijk op immaterieel erfgoed’

1 juni 2012, Hindeloopen

Onder het Hindelooper immaterieel erfgoed valt niet alleen de klederdracht, de schilderkunst en de taal, maar ook tradities, ambachten, gewoontes, gebruiken en verhalen. Omdat de Stichting tot Behoud van Immaterieel Erfgoed Hindeloopen benieuwd is naar jouw kijk op immaterieel erfgoed organiseert de stichting een fotowedstrijd met als thema het immaterieel erfgoed van Hindeloopen.

Het mogen nieuwe, maar ook oude foto’s zijn. De foto’s kunnen tussen 1 juni en 24 juli worden opgestuurd naar fotowedstrijd@immaterieelerfgoedhindeloopen.nl of worden ingeleverd bij Arnold Eekma (Oude weide 22, ingeleverde foto’s krijgt je na de wedstrijd retour).  Meerdere  foto’s per deelnemer is mogelijk en elke foto mag worden voorzien van een onderschrift van max. 10 woorden.  De winnaar wordt vrijdag 6 juli bekend gemaakt op de website van de stichting en ontvangt een prijs die aansluit bij het thema van de wedstrijd. Tevens zal de winnende foto samen met een selectie van de ingezonden foto’s worden gebruikt voor voorlichtings- en promotiemateriaal van de stichting.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.